Europa League

Daily Mail: «Οπαδοί της Μπράιτον δέχτηκαν δακρυγόνο κατά λάθος στην Opap Arena»

Η αστυνομία έριξε «κατά λάθος» δακρυγόνα στους οπαδούς της Μπράιτον, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», οπαδοί της Μπράιτον δέχθηκαν δακρυγόνα... κατά λάθος μετά από προσπάθεια της ελληνικής αστυνομίας να απομακρύνει κάποιους οπαδούς της ΑΕΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης στην «OPAP Arena» για το Europa League (0-1).

Σε βίντεο που ανέβηκαν στα social media φαίνονται φίλοι των «γλάρων» να καλύπτουν τη μύτη και το στόμα τους για να μην εκτεθούν στα δακρυγόνα. Όπως αναφέρει το αγγλικό δημοσίευμα, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν κάποιους οπαδούς της «Ένωσης» που ήταν κοντά στο διαχωριστικό πλεξιγκλάς με την κερκίδα των φιλοξενούμενων και δεν αποχωρούσαν.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι το κλίμα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων ήταν άριστο και δεν έγιναν έκτροπα. Η Μπράιτον τοποθετήθηκε επίσημα για το συμβάν: «Για άλλη μια φορά οι ταξιδιώτες οπαδοί της Μπράιτον τίμησαν τον σύλλογο και υποστήριξαν την ομάδα σε μια ιστορική βραδιά. Είμαστε ενήμεροι για έναν μικρό αριθμό μικροεπεισοδίων μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων. Αυτό επηρέασε κατά λάθος αρκετούς οπαδούς της Μπράιτον. Θα διερευνήσουμε περαιτέρω και θα ζητήσουμε διευκρινίσεις από την ΑΕΚ -που ως σύλλογος ήταν εξαιρετικοί οικοδεσπότες- και από την UEFA, αλλά προς το παρόν δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x