Europa League

Άμραμπατ: «Είναι κρίμα ο αποκλεισμός-Έγινα αλλαγή από το λάθος μου στο τρίτο γκολ»

Τι δήλωσε ο Νόρντιν Άμραμπατ στο ολλανδικό ESPN για την ήττα της ΑΕΚ από τον Άγιαξ.

Απογοητευμένος από τον άδοξο αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Ευρώπη ήταν ο Νόρντιν Άμραμπατ μετά την ήττα από τον Άγιαξ (3-1).

«Ο Άγιαξ ήταν καλύτερος και δικαιούταν να κερδίσει. Είναι κρίμα για εμάς, κρίμα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε πολύ. Συνήθως έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά όχι σήμερα (σ.σ. χθες). Δώσαμε τα γκολ εύκολα. Έπρεπε να πάρουμε περισσότερα από τη φάση των ομίλων», δήλωσε στο ολλανδικό ESPN ο Μαροκινός άσος.

Ο 36χρονος άσος δεν έκρυψε πως είχε παράπονα από τον Άγγλο διαιτητή, Γκρεγκ Πόουσον. «Αν ο Ρεντς πήγαινε μπροστά, έπρεπε να πάω μαζί του. Στις μονομαχίες δεν πήγα στο ένας εναντίον ενός, είχε πολλές βοήθειες. Είπα στον διαιτητή: έρχεσαι από την Premier League, αλλά σφυρίζεις πολύ εύκολα. Μου απάντησε: “Εδώ είναι Europa League, όχι Premier League”».

Όσο για το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε σχετικά νωρίς είπε: «Νομίζω ότι έγινα αλλαγή επειδή έκανα ένα λάθος. Ναι, ο προπονητής είναι αυστηρός. Δεν έκανα ένα φανταστικό παιχνίδι, αλλά προσπάθησα να εκτελέσω τα καθήκοντά μου. Επειδή έχασα την μπάλα στο τρίτο γκολ, με έβγαλε, νομίζω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x