Europa League

«Απαραίτητο να νικήσουμε»

Τη νίκη και μόνο αυτή σκέφτεται ως αποτέλεσμα κόντρα στη Μίντιλαντ ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου.

Σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αν θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα πρόκρισης από το πρώτο ματς απέναντι στη Μίντιλαντ…

Αυτό τόνισε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα και στάθηκε κυρίως στο γεγονός πως σε σχέση με τα ματς κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, οι «πράσινοι» είναι πιο καλά προπονημένοι και θα προσπαθήσουν τις εμπειρίες που αποκόμισαν υπέρ τους.

Αναλυτικά:

«Έχουμε προπονήσεις περισσότερες στα πόδια μας και την εμπειρία του ευρωπαϊκού παιχνιδιού. Θα κοιτάξουμε να είμαστε σοβαροί ενενήντα λεπτά, να πάρουμε όλες τις μονομαχίες, να είμαστε αυτοί που πρέπει. Είχαμε μια καλή ευκαιρία για να συνεχίσουμε στα προκριματικά του Champions League. Δεν τα καταφέραμε. Είναι απαραίτητο να νικήσουμε, θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε κι ελπίζω να τα καταφέρουμε. Έχουμε πίεση αλλά αυτή είναι φυσιολογική για να καταφέρουμε το στόχο μας και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη» δήλωσε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x