Europa League

Γιόβετιτς: «Ομάδα με μεγάλη ποιότητα η Φράιμπουργκ, δείξαμε και στο πρώτο ματς ότι μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Φράιμπουρφκ έκανε ο Στέφαν Γιόβετιτς, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς ήταν εκείνος που εκροσώπισε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Φράιμπουργκ για το Europa League!

Ο Μαυροβούμνιος επιθετικός τόνισε ότι γνωρίζει πως η γερμανική ομάδα διαθέτει μεγάλη ποιότητα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να την αντιμετωπίσει, όπως έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, στο «Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός του Ολυμπιακού:
Για το πόσο καλά γνωρίζει την Φράιμπουργκ: «Έχω βρεθεί δύο χρόνια στη Γερμανία. Ξέρω πολύ καλά την Φράιμπουργκ. Είναι πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Πολύ δυνατή ομάδα. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Όμως , όπως δείξαμε στο πρώτο ματς, μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Στο πρώτο ματς σκόραραν 3 φορές αλλά είχαν ίσως 3 - 4 ευκαιρίες. Ήμασταν άτυχοι. Μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε και έχουμε προετοιμαστεί για αυτό».

Για τους χαμένους βαθμούς και την ανάγκη για ένα καλό αποτέλεσμα: «Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι γιατί στο τέλος οι λεπτομέρειες σε βοηθούν να πας στον επόμενο γύρο. Σίγουρα το πρώτο ματς δεν ήταν και το καλύτερο από πλευράς συγκέντρωσης. Όπως είπε ο κόουτς έχουμε προοδεύσει και ωριμάσει πολύ. Αύριο θα είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί έτσι ώστε να μην αφήσουμε τις λεπτομέρειες να μας χαλάσουν ένα καλό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x