Europa League

Καραγκούνης: «Μόνο πίκρα…»

Εμφανώς απογοητευμένος από την υπερπροσπάθεια του Ατρομήτου που δεν έφερε την πρόκριση απέναντι στην Άλκμααρ εμφανίστηκε ο Θανάσης Καραγκούνης.

Ο Ατρόμητος έκανε υπερπροσπάθεια, άγγιξε το θαύμα, αλλά δεν επιβραβεύτηκε. Η νίκη επί της Άλκμααρ με 2-0 στην Ολλανδία είναι σπουδαία, αλλά όχι αρκετή για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο σκόρερ του… σημερινού γκολ της ομάδας, Θανάσης Καραγκούνης, σχεδόν βουρκωμένος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

«Μας μένει η πίκρα. Το πιστέψαμε, προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Από την πρώτη στιγμή που φύγαμε από την Ελλάδα λέγαμε πως μπορούμε να το παλέψουμε. Ευτυχήσαμε να μείνει η Άλκμααρ με δέκα παίκτες. Έγιναν αυτά που έγιναν με τη διακοπή του ματς, συνεχίσαμε και σήμερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε πέναλτι, είχαμε δοκάρι, χάσαμε πολλές ευκαιρίες… Τι να πω; Μόνο πίκρα», τόνισε.

«Το όνειρο των φιλάθλων μας ήταν να περάσουμε στους ομίλους. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αν και φτάσαμε τόσο κοντά. Τους ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη. Πραγματικά το θέλαμε πολύ. Φτάσαμε στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό», πρόσθεσε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Για την κλήση του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην Εθνική, είπε: «Είναι ένας σπουδαίος επιθετικός, από τους καλύτερους Έλληνες κι αξίζει να βρίσκεται στην Εθνική. Επέστρεψε σε πολύ υψηλό επίπεδο κι έκανε πέρσι μια πολύ καλή χρονιά με τον Πανθρακικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x