Γλυκόπικρη γεύση αφήνει η κατάληξη της φετινής ευρωπαϊκής περιπέτειας της ΑΕΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου στον απόηχο της ήττας από τον Άγιαξ (3-1).

«Η ΑΕΚ επέστρεψε με μεγάλη αξιοπρέπεια στην Ευρώπη. Είναι μια μεγάλη πρόοδος, αν σκεφτούμε ότι πριν δύο χρόνια αποκλείστηκε από τη Βελέζ με τον τερματοφύλακα που έπιασε τα πέναλτι να παίζει τώρα στην Κοζάνη. Αυτό που κρατάμε είναι το πνεύμα που έδειξε η ομάδα. Η ΑΕΚ χτύπησε όλα τα ματς, πλήρωσε κάποιες απουσίες και κάποια ατομικά λάθη. Για να κάνει κάποια βήματα μπροστά στην Ευρώπη, θα χρειαστεί να ενισχυθεί στη συνέχεια», σημείωσε.

Όσο για την ήττα στο Άμστερνταμ; «Η στρατηγική της ΑΕΚ ήταν να χτυπήσει το παιχνίδι με την επίθεση. Στο 1-1 η ΑΕΚ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Τσούμπερ και εκεί κάνει τη διαφορά ο τερματοφύλακας του Άγιαξ σε σχέση με τον Αθανασιάδη. Γίνεται αμέσως το 2-1 με τον Σιμάνσκι να χάνει μια κόντρα. Στο τελευταίο 20λεπτο, ίσως λόγω της απογοήτευσης, είδα για πρώτη φορά φέτος στην Ευρώπη την ομάδα αποδιοργανωμένη. Έγιναν πολλά ατομικά λάθη χθες, όχι μόνο από τον Αθανασιάδη. Έκαναν λάθη και ο Βίντα με τον Μουκουντί», ανέφερε.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Νταμιάν Σιμάνσκι στο φινάλε του αγώνα είπε: «Δέχτηκε ένα πολύ γερό χτύπημα και πονάει. Δεν φαίνεται για μεγάλη ζημιά, αλλά είναι πιθανό να χάσει το ματς με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x