Europa League

Κετσετζόγλου: «Τεράστιο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ εάν νικήσει την Μπράιτον – Τα δεδομένα για την ενδεκάδα»

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Μπράιτον, μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Πρεσάρισμα».

Τεράστιας σημασίας χαρακτήρισε ενδεχόμενη νίκη της ΑΕΚ επί της Μπράιτον, το απόγευμα της Πέμπτης (30/11, 19:45) στην OPAP Arena, ο Κώστας Κετσετζόγλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Πρεσάρισμα».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε ότι εάν η «Ένωση» καταφέρει να επικρατήσει των «γλάρων» και λίγο αργότερα ο Άγιαξ δεν νικήσει εκτός έδρας τη Μαρσέιγ, τότε θα είναι ήδη στο Europa Conference League και μετά θα διεκδικεί ακόμα και την πρώτη θέση. Εξού και τόνισε ότι η αναμέτρηση της Μασσαλίας έχει τεράστια σημασία για τους «κιτρινόμαυρους».

Σε ό, τι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα, σημείωσε πως οι Σιντιμπέ και Άμραμπατ είναι φαβορί για τη δεξιά πλευρά, ενώ οι Πόνσε, Αραούχο και Τσούμπερ διεκδικούν δύο θέσεις μπροστά, με τον τελευταίο να μπορεί να τοποθετηθεί και στα αριστερά.

Από εκεί και πέρα, στάθηκε και στις οδηγίες της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο και τον τεράστο κίνδυνο που υπάρχει για τιμωρία του «δικεφάλου».


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x