Europa League

Λιβάι Γκαρσία: «Κάποιοι ίσως σκεφτούν ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, όμως εμείς πρέπει να σταθούμε δυνατοί»

Οι δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Άγιαξ.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 3-1 από τον Άγιαξ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Europa League. Έτσι, είδε τον «Αίαντα» να την προσπερνά (με 5 έναντι 4 βαθμών) και να παίρνει εκείνος την 3η θέση που εξασφαλίζει τη συνέχεια στα νοκ-άουτ του Europa Conference League.

Μετά την αναμέτρηση, ο Λιβάι Γκαρσία τόνισε τη λογική απογοήτευση που υπάρχει στον κόσμο της Ένωσης από την εξέλιξη αυτή, ωστόσο σχολίασε πως το βασικό τώρα είναι η ανασύνταξη δυνάμεων και η επικέντρωση στους άλλους σημαντικούς στόχους της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη γεύση που του αφήνει το ματς και τη συνολική εικόνα της ΑΕΚ στον όμιλο: «Έχω ακόμα δυνατά συναισθήματα για να σκεφτώ τι δεν πήγε καλά. Κάποιοι ίσως σκεφτούν ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Εμείς όμως πρέπει να σταθούμε δυνατοί και να φανούμε αντάξιοι στη συνέχεια».

Για το αν είναι άδικη η θέση της ΑΕΚ στον όμιλο: «Σίγουρα δεν θυμάμαι κανένα ματς που η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Δυστυχώς εγώ δεν μπορούσα να βοηθήσω γιατί ήμουν εκτός, όταν μπόρεσα προσπάθησα για το καλύτερο. Πρέπει να μάθουμε από αυτή την εμπειρία και να συνεχίσουμε μπροστά».

Για την επόμενη μέρα: «Πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα, να ανασυνταχθούμε και θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x