Europa League

Όταν ο Λοντίγκιν είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά σε παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τη φανέλα της Ζενίτ!

Ο Λοντίγκιν επιλέχθηκε να αγωνιστεί βασικός για τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα και το sport-fm.gr θυμάται την πιο πρόσφατη εμφάνισή του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα βρίσκεται ο Γιούρι Λοντίγκιν, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον εμπιστεύεται αντί του Μπρινιόλι!

Έτσι, ο 33χρονος τερματοφύλακας θα υπερασπιστεί για πρώτη φορά την εστία των «πράσινων» σε παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας όμως μπόλικη εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια, αφού στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει 44 ευρωπαϊκές εμφανίσεις φορώντας τη φανέλα της Ζενίτ!

Πιο πρόσφατη από αυτές, τον Αύγουστο του 2018, όταν η ομάδα του είχε ηττηθεί με το βαρύ 4-0 στην έδρα της Ντινάμο Μινσκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (παίρνοντας ωστόσο την πρόκριση με επική ανατροπή στην παράταση του δεύτερου αγώνα), ενώ το πιο πρόσφατο παιχνίδι του Λοντίγκιν σε παιχνίδι ομίλων, ήταν σχεδόν έξι χρόνια πίσω, τον Δεκέμβρη του 2017, όταν η Ζενίτ είχε νικήσει με 3-1 τη Σοσιεδάδ για το Europa League!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x