Europa League

Μανιάτης: «Να παλέψουμε για να περάσουμε»

Ο Γιάννης Μανιάτης παραδέχθηκε ότι οι φιλοδοξίες του Ολυμπιακού στο Europa League δεν τελειώνουν στα παιχνίδια με την Ντνίπρο, αλλά για να έρθει η πρόκριση θα πρέπει να παλέψουν…

«Είναι ευκαιρία να περάσουμε, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να παλέψουμε. Με τα λόγια μόνο δεν γίνεται»... Με τον τρόπο αυτό ο Γιάννης Μανιάτης αναφέρθηκε στους στόχους του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι με την Ντνίπρο στη συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα.

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων υπογράμμισε ότι έχουν παρακολουθήσει για τις αναμετρήσεις που έχει δώσει η αντίπαλός τους καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της χαρακτηρίζοντάς την μια πολύ δυνατή ομάδα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Μανιάτη για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο:

-εάν προβληματίζεται για το γεγονός ότι η Ντνίπρο έχει μεγάλο χρονικό διάστημα για να δώσει έναν επίσημο αγώνα:

«Έχουμε έρθει προετοιμασμένοι, δεν μας επηρεάζει ότι η Ντνίπρο έχει αρκετό καιρό να αγωνιστεί. Έχει δώσει πολλά φιλικά και είναι έτοιμη. Ο μήνας είναι δύσκολος, αλλά είμαστε μέσα στους στόχους μας, μας ενδιαφέρει πολύ η Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε αύριο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας».

-για την παρουσία του στον Ολυμπιακό στα ματς με Ρούμπιν και Μέταλιστ πριν από τρία χρόνια:

«Είμαι από τους λίγους που ήμουν πριν από τρία χρόνια σε Ρωσία και Χάρκοβο. Τότε ήταν πιο δύσκολες οι συνθήκες. Πρέπει να κοιτάξουμε τα ματς σαν το Τσάμπιονς Λιγκ. Το Γιουρόπα Λιγκ μας ενδιαφέρει και έχει δυνατές ομάδες, όπως κι εμείς που ήρθαμε από το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να το κάνουμε, μας σέβονται στην Ευρώπη όλες οι ομάδες. Θα προσπαθήσουμε αύριο να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα».

-ποιον παίκτη της Ντνίπρο ξεχωρίζει:

«Έχουμε προετοιμαστεί, μας έχει πει πολλά ο προπονητής θα μας πει και αύριο. Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα για παίκτες. Και μόνο που έχει φτάσει εδώ η Ντνίπρο σημαίνει ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα».

-για το «πού» μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στην εφετινή διοργάνωση;

«Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ευκαιρία να περάσουμε, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να παλέψουμε. Με τα λόγια μόνο δεν γίνεται. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε στην Ευρώπη να πάρουμε αποτελέσματα, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Έχουμε βλέψεις για κάτι παραπάνω στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x