Europa League

Μπερμπάτοφ: «Αξίζαμε τη νίκη»

Τυχερό χαρακτήρισε το γκολ της ισοφάρισης της Ντόρτμουντ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη, αλλά και ότι είναι στο χέρι του το να κατακτήσει την πρόκριση.

Στις δυνατότητες που έχει ο ΠΑΟΚ να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League στάθηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με την Ντόρτμουντ για την 2η αγωνιστική των ομίλων.

Ο Βούλγαρος σταρ αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας του αλλά και στη συνέχεια του θεσμού, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση.

«Παίξαμε καλά. Παίξαμε σαν ομάδα και είχαμε συνολικά μια καλή απόδοση. Αξίζαμε τη νίκη, γιατί προηγηθήκαμε, ενώ η Ντόρτμουντ ισοφάρισε με ένα κάπως τυχερό γκολ. Το σημαντικό είναι ότι παίξαμε καλά, σαν ομάδα. Όταν παίρνεις έναν βαθμό κόντρα στην Ντόρτμουντ είναι καλό», σχολίασε για το παιχνίδι, ενώ για τη συνέχεια είπε:

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε παίξει μόλις δυο παιχνίδια και έχουμε πολλά ακόμα. Όλα γίνονται. Είναι στο χέρι μας η πρόκριση, έχουμε φάνηκε πως έχουμε πολλές πιθανότητες για να τα καταφέρουμε. Αυτός είναι ο στόχος, άλλωστε. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, Θα πρέπει να γίνει διαχείριση του ρόστερ, όμως όλα είναι στα χέρια μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x