Europa League

«Να βλέπω την ομάδα μου να παίζει στην Ευρώπη»: Η αγαπημένη ανάμνηση οπαδού της Μπέρνλι από το Καραϊσκάκη!

Ένας οπαδός της Μπέρνλι χαρακτήρισε το προ ετών ταξίδι του στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό το 2018 ως μία από τις αγαπημένες του αναμνήσεις.

Μπορεί η Μπέρνλι να μάχεται για την παραμονή στην Premier League, όμως λίγα χρόνια πριν, το 2018, είχε καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη επτάδα και να κερδίσει το πρώτο της ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά τη δεκαετία του '60.

Και μπορεί τα εμπόδια των Αμπερντίν και Μπασακσεχίρ να είχαν ξεπεραστεί, εύκολα ή δύσκολα, όμως εκείνο του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League είχε αποδειχτεί ανυπέρβλητο – με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να νικά 3-1 στο Καραϊσκάκη και να παίρνει το 1-1 στην Αγγλία.

Όσοι όμως είχαν ζήσει τις ασυνήθιστες, για τους «κλάρετς», εκδρομές στο εξωτερικό έχουν να τις διηγούνται.

Μεταξύ τους και ο Λίαμ, οπαδός της Μπέρνλι με μεγάλη δραστηριότητα στα social media, ο οποίος απάντησε σε ερώτηση της γνωστής σελίδας Football Away Days για το σημαντικότερο “I was there” που έχουν να θυμούνται οι ακόλουθοί της, με φωτογραφίες από την Αθήνα!

«Να βλέπω την ομάδα της πόλης μου να παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στην Αθήνα. Ένα θαύμα που δεν πρέπει να το υποτιμάμε, πιθανότατα δεν θα συμβεί ποτέ ξανά για μια ομάδα όπως εμείς. Γι' αυτό είναι το ποδόσφαιρο», έγραψε ο φίλος της αγγλικής ομάδας, που εν συνεχεία δεν άφησε ασχολίαστη την καζούρα από οπαδό της Μπλάκμπερν που του απάντησε πως «θυμάστε που νόμιζαν ότι έκαναν ευρωπαϊκή περιοδεία; Ούτε στους ομίλους δεν μπήκαν».

«Δεν ντρέπομαι που αποκλείστηκα από μία ομάδα που έπαιζε συνήθως στο Champions League, τον Ολυμπιακό. Τον ίδιο που αργότερα απέκλεισε την Άρσεναλ. Τουλάχιστον απόλαυσα την εμπειρία», τα λόγια του Λίαμ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x