Europa League

Νικολακόπουλος: «Όπως με Φράιμπουργκ, αλλά χωρίς λάθη πίσω, ο Ολυμπιακός με Γουέστ Χαμ»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε την ανάγκη να λείψουν τα λάθη που έγιναν στα μετόπισθεν κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Μια πρώτη προσέγγιση για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γουέστ Χαμ την Πέμπτη για το Europa League έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Εξέφρασε την άποψη πως αν ο Ολυμπιακός θέλει να σταθεί καλά και να διεκδικήσει αποτέλεσμα απέναντι στην ισχυρότερη ομάδα του ομίλου του, θα πρέπει να πιάσει μια απόδοση ανάλογη εκείνη της πρεμιέρας απέναντι στην Φράιμπουργκ, αλλά χωρίς τα λάθη στα μετόπισθεν που τότε του είχαν στοιχίσει την ήττα.

Σημείωσε, επίσης, πως όταν ο Ολυμπιακός παρατάσσεται με την «καλή» ενδεκάδα του, συνήθως δεν έχει προβλήματα, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχει αντιμετωπίσει αρκετές αναποδιές. Όπως για παράδειγμα, τον τραυματισμό του Έσε κόντρα στη Φράιμπουργκ, την αποβολή του Ντόη απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, τις απουσίες των Φρέιρε και Έσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ τώρα δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με την Γουέστ Χαμ ούτε ο Φρέιρε, ούτε ο Ντόη. Θα πρέπει, συνεπώς, να πάρει περισσότερα πράγματα από τους παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο για να καλύψουν τις απουσίες που υπάρχουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x