Europa League

Νικολακόπουλος: «Τα πολλά κεκλεισμένων του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και η ευθεία αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα του αποψινού ματς, το οποίο είναι κεκλεισμένων των θυρών, τονίζοντας πως ούτε οι σουίτες ούτε το εστιατόρια θα είναι ανοικτά, υπογράμμισε πως εδώ και 15 χρόνια οι Πειραιώτες έχουν δώσει 10 παιχνίδια στην Ευρώπη κεκλεισμένων των θυρών, στα οποία μάλιστα γενικώς πολύ καλά αποτελέσματα.

Ο απολογισμός είναι 5 νίκες (με Μαρσέιγ, Αϊντχόφεν, Ομόνοια, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπέσα), 2 ισοπαλίες (με Γουλβς και Λάτσιο) και 3 ήττες (από Σίτι, Άρσεναλ και Πόρτο).

Βεβαίως, είναι η πρώτη φορά που θα παίξει χωρίς κόσμο, ενώ δεν είναι τιμωρημένος και χωρίς να υπάρχει πανδημία.

Επίσης, σχολιάζοντας τις χθεσινές ανακοινώσεις του Ολυμπιακού, είπε ότι «αυτό το οποίο διαφαίνονταν, πλέον είναι μπροστά μας, δηλαδή ευθεία αντιπαράθεση του Ολυμπιακού με την Κυβέρνηση. Κάτι που φάνηκε ακόμα πιο έντονα με τη δεύτερη ανακοίνωση του Ολυμπιακού, που είναι σαφές ότι εξέλαβε τη διαρροή της Κυβέρνησης ως απάντηση “ό,τι θέλω κάνω”».

Ακούστε τι είπε για την ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» και τους διαιτητές του αποψινού ματς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x