Europa League

Η Μπάτσκα Τόπολα προσπαθεί να αλλάξει μέχρι τελευταία στιγμή τον αριθμό των προσκλήσεων για «Καραϊσκάκη»

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Mozzartsport», αλλά και μαρτυρίες που επικαλούνται οι Σέρβοι, η Μπάτσκα Τόπολα αρνείται να βάλει 10 άτομα στο Καραϊσκάκη και πιέζει την αστυνομία για να αλλάξει τον αριθμό.

Συνεχίζεται το… σίριαλ γύρω από τα άτομα που θα μπουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mozzasport», η οποία επικαλείται πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων γύρω από την ομάδα, οι Σέρβοι αρνούνται να βάλουν 10 άτομα μόνο μέσα στο γήπεδο για το ματς.

«Δεν θέλουμε να ξεχωρίσουμε κανέναν. Είμαστε μία ομάδα, αναπνέουμε όλοι μαζί και χτίζουμε αυτόν τον σύλλογο για χρόνια. Εάν είμαστε μαζί στα καλά, τότε πρέπει να είμαστε μαζί και στα κακά», αναφέρουν πηγές του συλλόγου στο γνωστό Μέσο.

Το δημοσίευμα τονίζει πως οι άνθρωποι της Μπάτσκα Τόπολα πιέζουν την αστυνομία, ώστε να αλλάξει την απόφασή της και να επιτρέψει σε περισσότερους επισήμους της ομάδας από τη Σερβία να εισέλθουν στο γήπεδο.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για περίπου 130 άτομα που ανήκουν σε χορηγούς και ταξίδεψαν από τη Σερβία στην Ελλάδα, περιμένοντας την άδεια της αστυνομίας για να εισέλθουν στα επίσημα του «Γ. Καραϊσκάκης».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x