Europa League

Νικολακόπουλος: «Επιτέλους χαμογέλασε το χειλάκι μας»

Ακούστε πώς σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάτσκα Τόπολα και την ευρωπαϊκή συνέχεια των «ερυθρόλευκων» στο Conference.

Με την ατάκα «επιτέλους χαμογέλασε και λίγο το χειλάκι μας» υποδέχθηκε την πεντάρα του Ολυμπιακού επί της Μπάτσκα Τόπολα μετά από έναν μήνα μιζέριας ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι και τη νίκη των «ερυθρόλευκων» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο ρεπόρτερ έκανε λόγο για «μία όμορφη βραδιά με ένα ωραίο ξέσπασμα στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ» και στάθηκε στα τέσσερα γκολ που έφτιαξε ο Φορτούνης. Παράλληλα, σχολίασε ότι «δεν ήταν ωραίο, που έφαγε δύο γκολ η ομάδα», καυτηριάζοντας την επιπολαιότητα του Ορτέγκα και θυμίζοντας ότι το σκορ στο 11 εναντίον 11 ήταν 4-1 και στο 11 εναντίον 10 επί μισή ώρα ήταν 1-1, παραπέμποντας στην επιπολαιότητα του Ολυμπιακού.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι «σίγουρα θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει κάτι πολύ παραπάνω από την 3η θέση σε αυτόν τον όμιλο με βάση τα τρία καλά παιχνίδια, που έκανε και πήρε μόνο έναν πόντο, γιατί στη Γερμανία πέταξε λευκή πετσέτα».

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x