Europa League

Ποκετίνο: «Ο Αστέρας ήταν καλύτερος»

Την ανωτερότητα του Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι με την Τότεναμ (παρά την ήττα των Αρκάδων με 2-1) δεν είχε πρόβλημα ν’ αναγνωρίσει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Στην εξαιρετική εικόνα του Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι με την Τότεναμ στάθηκε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν είχε πρόβλημα να παραδεχθεί ότι παρά την ήττα τους (2-1), οι Αρκάδες ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Δήλωσε χαρούμενος ωστόσο που η ομάδα του έφυγε με τη νίκη από μια δύσκολη έδρα και τόνισε ότι πρέπει άμεσα να κοιτάξει τα επόμενα ματς.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ποκετίνο

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε τα γκολ, είχαμε φάσεις. Στο δεύτερο δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά ο Αστέρας ανέκαμψε. Ξεκίνησε δυναμικά, είχε αυτοπεποίθηση, έκανε ευκαιρίες, μας πίεσε, αλλά αυτή η νίκη μας χαρίζει τρεις πόντους και αυτό είναι το θετικό για μένα».

Για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο: «Το δεύτερο ήταν διαφορετικό από το πρώτο. Ο Αστέρας ρίσκαρε αρκετά, ξέραμε πόσο καλή ομάδα έχει, έχει και δύσκολη έδρα. Ωστόσο φύγαμε με τη νίκη από μία έδρα, στην οποία η γηπεδούχος ομάδα δεν χάνει εύκολα».

Για το αν άξιζε ο Αστέρας κάτι παραπάνω: «Η αλήθεια είναι ότι ο Αστέρας ήταν πολύ καλύτερος. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε φάσεις για να σκοράρουμε, όπως και ο Αστέρας. Εκείνοι το κατάφεραν μία φορά, εμείς δύο και πήραμε το ματς».

Για τις αλλαγές του β' μέρους: «Προσπαθήσαμε να πιέσουμε με την αλλαγή του Σολδάδο με τον Λαμέλα, ωστόσο ο Αστέρας έδειξε άλλο πρόσωπο και γι' αυτό είχαμε αυτή την εικόνα».

Για την συνέχεια των υποχρεώσεων: «Η αλήθεια είναι πως σε όλα τα ματς πρέπει να έχουμε καλή παρουσία. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια, δεν μπορούμε να μείνουμε πολύ σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x