Europa League

Πώς αντέδρασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ (vid)

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα στις τάξεις του ΠΑΟΚ, λίγο μετά την γνωστοποίηση πως θα αντιμετωπίσουν την Μπενφίκα στους «16» του Europa League.

Γκαντέμη χαρακτήρισαν τον Σωτήρη Νίνη οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν μαζευτεί στην αίθουσα που παρακολουθούν τους αγώνες και τις φάσεις από τους αγώνες της Τούμπας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε… προβλέψει πως η ομάδα του θα κληρωθεί με την Μπενφίκα και όπως είναι φυσικό όλοι έπεσαν «πάνω» του και τον αποδοκίμασαν!

Από εκεί και πέρα, ο Λούκας και ο συνεργάτες του Χουμπ Στέφενς – Τον Λόκχοφ – υποστήριξαν πως οι Θεσσαλονικείς πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα στους «αετούς» για να μπορέσουν να προκριθούν στη φάση των «16» του Europa Laegue.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Τον Λόκχοφ

Τζαβέλλας: «Ήθελα την Άιντραχτ και δεν μιλάω για αυτό (γέλια)»

Λίνο: «Έχω παίξει πολλές φορές κόντρα στην Μπενφίκα με την Ακαντέμικα, όπως και με την Πόρτο και την έχουμε κερδίσει»

Λούκας: «Ήθελα τη Βαλένθια. Ήταν μία ευκαιρία να πάω στο σπίτι μου. Η κλήρωση ήταν δύσκολη και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε. Μπορούμε να περάσουμε».

Λόκχοφ (συνεργάτης Στέφενς): «Ήταν μία πολύ καλή κλήρωση για εμάς. Είναι μία μεγάλη ομάδα. Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε και εμείς μεγάλη ομάδα για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι μία δυνατή ομάδα, έπαιξε στο Champions League, είχε τη δυνατότητα να περάσει. Έχει δυνατό σύνολο και πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να μπορέσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα για να τα καταφέρουμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x