Europa League

Ρέτσος: «Δείξαμε τι μπορούμε να καταφέρουμε»

Στο γεγονός πως μετρά η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάτσκα Τόπολα στάθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη σερβική ομάδα στο «Καραϊσκάκης».

Ο Παναγιώτης Ρέτσος τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος στο αυτογκόλ, ζήτησε να κυριαρχούν στα ματς που παίζουν, στάθηκε στην τακτική του νέου τεχνικού και ζήτησε νίκες στη συνέχεια, ώστε να διεκδικήσουν όλους τους στόχους.

Αναλυτικά: «Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Αυτό κοιτάμε. Είχαμε ατυχία στο γκολ που μέτρησε ως αυτογκόλ. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Δείξαμε τι μπορούμε να καταφέρουμε κι ότι είμαστε εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο».

Για τον νέο προπονητή: «Δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε τακτικά κομμάτια. Εμφανιστήκαμε πιο έτοιμοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού γιατί στο προηγούμενο με την Μπάτσκα, ενώ μπορούσαμε να έχουμε νικήσει, πήραμε έναν βαθμό. Με τέτοια σοβαρότητα, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Για τη συνέχεια: «Το πλάνο είναι να είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους. Θα μας άρεσε να είμαστε στο Europa, αλλά το Conference είναι διοργάνωση με καλές ομάδες. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και τη Δευτέρα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x