Europa League

Σταματέλος: «Έδειξε ότι σκέφτεται το 4-3-3 για Γουέστ Χαμ ο Μαρτίνεθ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Γουέστ Χαμ στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρέπει να υπάρχει υπομονή και χρόνος, γιατί τώρα ο Μαρτίνεθ συνεχίζει να χτίζει την ομάδα. Ο προπονητής παραδέχθηκε ότι η ομάδα θα δώσει το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι σήμερα, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το αποτέλεσμα με το οποίο θα ελπίζει σε Europa. Για την τρίτη θέση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παίξει με την Μπάτσκα Τόπολα. Τελευταία αγωνιστική θα είναι σε θέση να διεκδικήσει την 3η θέση, εκτός αν οι Σέρβοι πάρουν ένα αποτέλεσμα που δεν βλέπουμε αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Μαρτίνεθ ξεκαθάρισε πως θα πάει με Ρέτσο και Πορόσο στο κέντρο της άμυνας, εκτός και αν θέλει να θολώσει τα νερά. Δοκίμασε ένα σχήμα με Καμαρά, Έσε και Αλεξανδρόπουλο στα χαφ και Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Καμπί στην επίθεση. Όμως δεν πιστεύω ότι θα πάει με 4-3-3 και θα περίμενα τις τελευταίες δοκιμές που συνηθίζει να κάνει πριν από ένα παιχνίδι», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x