Europa League

Στάνκοβιτς: «Αποδείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί - Να διεκδικήσουμε τη συνέχειά μας στη διοργάνωση»

Στις λεπτομέρειες που θα κρίνουν την αυριανή αναμέτρηση με την Μπράιτον αναφέρθηκε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από τη συνέχεια στο Europa League.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο το βράδυ (30/11, 19:45) την Μπράιτον στην OPAP Arena σε ένα κρίσιμο ματς της φάσης των ομίλων του Europa League ως προς το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, στάθηκε στις λεπτομέρειες που θα κρίνουν το ματς, τονίζοντας πως η «Ένωση» για να πάρει θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να πραγματοποιήσει παρόμοια εμφάνιση με εκείνη που είχε κάνει στην Αγγλία.

Παράλληλα, τόνισε πως στόχος του συλλόγου δεν είναι άλλος από την κατάληξη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου, ώστε να συνεχίσει και μετά τον Γενάρη στη δεύτερη τη τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσίτσαν Στάνκοβιτς:

Για το αυριανό ματς: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα της Premier League. Χρειάζεται να κάνουμε ό,τι και στο προηγούμενο ματς. Είτε έχοντας της μπάλα, είτε χωρίς αυτήν. Αν βάλουμε τα δυνατά μας και είμαστε συγκεντρωμένοι, θα τα καταφέρουμε».

Για το πόσο σημαντικό είναι η ΑΕΚ να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της: «Προσωπικά αισθάνομαι χαρούμενος όταν έχω καλή απόδοση, αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα να έχει καλή απόδοση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να διεκδικήσουμε τις δύο πρώτες θέσεις και όχι την τρίτη».

Για το αν θεωρεί πως αυτός ο όμιλος ήταν ανταγωνιστικός λες και ήταν στο Champions League: «Είναι αλήθεια, θα μπορούσε να είναι όμιλος Champions League. Στην κλήρωση σταθήκαμε λίγο άτυχοι, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Και αύριο πρέπει να σταθούμε στο ίδιο επίπεδο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x