Europa League

Στέφενς: «Περήφανος για την ομάδα»

Με εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρθηκε ο Χουμπ Στέφενς για την εμφάνιση και τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στη Σαχτέρ. «Εμένα η προσοχή μου είναι τη Δευτέρα», είπε σχετικά με την πρόκριση στους «32».

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ με την επικράτηση απέναντι στη Σαχτέρ έμεινε ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δήλωσε περήφανος για την εμφάνιση της ομάδας του ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για τον επόμενο στόχο στο Europa League ρίχνοντας το βάρος στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που παίζει με μεγάλες μπαλιές και που έιναι δυνατή. Κάτι που δείχνει στις στημένες φάσεις. Εμείς είχαμε για απάντηση το καλό παιχνίδι κατοχής και τα γκολ στις κατάλληλες στιγμές. Είχαμε μία εικόνα που μας επέτρεψε να κερδίσουμε»

Για τον επόμενο στόχο που βάζει στο Γιουρόπα Λιγκ μετά την πρόκριση στους «32»: «Εμένα η προσοχή μου είναι στην Δευτέρα, έχουμε έναν σημαντικό αγώνα, δεν θέλω να βλέπω πιο μακριά. Ελπίζουμε να έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε καλά γι' αυτό το ματς».

Για τον στόπερ Τζαβέλλα: «Οταν έχει πρόβλημα τραυματισμού ένας κεντρικός αμυντικός αναγκαστικά βάζεις κάποιον άλλο. Είμαι χαρούμενος που μέχρι τώρα ο Τζαβέλλας τα πηγαίνει πολύ καλά. Εδωσε την σωστή απάντηση στην πρόκληση που του έβαλα και ξέρει ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένος. Οταν το έχει αυτό είναι ένας πολύ καλός παίκτης και για το κέντρο της άμυνας. Δεν θα ήθελα να μιλήσω μόνο για ένα παίκτη, είμαι περήφανος γι' αυτή την ομάδα που είδα σήμερα και να είστε σίγουροι ότι θα παίξουμε και καλύτερα. Οι παίκτες μου είχαν το κατάλληλο πνεύμα γι' αυτό το ματς».

Για το διάστημα που ο ΠΑΟΚ έχασε τον έλεγχο: «Δεν είσαι χαρούμενος όταν χάνεις τον έλεγχο αλλά αυτό έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Οταν χάνει είναι λογικό να πάρει ρίσκα».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη της Σαχτιόρ: «Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θέλω να κάνω σχόλιο για την Σαχτιόρ. Δεν είναι δουλειά μου να αξιολογώ τους παίκτες του αντιπάλου, δεν θα ήταν σωστό για την άλλη ομάδα να το κάνω. Δείχνει έλλειψη σεβασμού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x