Europa League

Στέφενς: «Το παλέψαμε»

Περήφανος για τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, όχι όμως και από την ήττα από την Μπενφίκα εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς μετά το τέλος του αγώνα.

Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από την εικόνα του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός του ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του στον «ANT1» μετά το τέλος του ματς, δήλωσε απογοητευμένος για την ήττα της ομάδας του με σκορ 3-0.

Παράλληλα, τόνισε πως η αποβολή του Κατσουράνη ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα τονίζοντας πως ο Έλληνας διεθνής μέσος του είπε πως είχε βρει τη μπάλα στη φάση της αποβολής (68’).

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΑΝΤ1:

Για το ματς: «Καταρχήν είμαστε πολύ απογοητευμένοι που χάσαμε αυτό το ματς. Ήμασταν πολύ καλύτεροι απ’ τον αντίπαλο είχαμε ευκαιρίες και το παλέψαμε. Όμως η αποβολή τα άλλαξε όλα. Ο Κατσουράνης μου είπε ότι βρήκε τη μπάλα κι αν είναι έτσι τουλάχιστον δεν είναι αποβολή»

Για την προσπάθεια: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος έκαναν μεγάλη προσπάθεια, προσπαθούσαμε να είμαστε οργανωμένοι στην άμυνα. Είμαι χαρούμενος με τους ποδοσφαιριστές μου όχι όμως και το αποτέλεσμα».

Για τον αποκλεισμό: «Στην Τούμπα χάσαμε με 1-0 έπειτα από ένα γκολ οφσάιντ, εκείνοι σήμερα ήταν πιο τυχεροί και αυτά τα παιχνίδια, που είναι 50-50, κρίνονται στο ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτοι. Η Μπενφίκα ήταν πιο τυχερή σήμερα
Το θέμα είναι ότι εμείς κληθήκατε να παίξουμε με μια δυνατή ομάδα και χάσαμε δυο φορές».


Για τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις: «Πρώτα απ’ όλα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στον Εργοτέλη και πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x