Europa League

Στράιχ: «Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς»

Ο προπονητής της Φράιμπουργκ, Κρίστιαν Στράιχ, δήλωσε ότι περιμένει δύσκολη την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, προσθέτοντας όμως ότι αισθάνεται αισιόδοξος.

Δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ έκανε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Κρίστιαν Στράιχ!

Αφού χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει ποδοσφαιριστές με εξαιρετικά ατομικά χαρακτηριστικά, πρόσθεσε ότι αισθάνεται αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό της και να πανηγυρίσει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Φράιμπουργκ:
«Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Με πολύ σωστό επιθετικό προσανατολισμό στο γήπεδο και με παίκτες που έχουν πολλά καλά ατομικά χαρακτηριστικά. Έπαιξαν πολύ καλά τακτικά στοιχεία με τη Γουέστ Χαμ, την οποία νίκησαν κιόλας. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά το περιμένουμε με ανυπομονησία».

Για την ομάδα του: «Έχουμε δείξει πώς είμαστε επικίνδυνοι έως τώρα στη διοργάνωση, σκοράροντας πολλά γκολ. Αυτό είναι που με κάνει αισιόδοξο. Εμείς αύριο (Πέμπτη) θα είμαστε έτοιμοι για ένα έντονο παιχνίδι. Θα πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Αν παίξουμε με τον ρυθμό της Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x