Europa League

Τζαβέλλας: «Είμαι στεναχωρημένος»

Δεν συμβιβάζεται με την ισοπαλία ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο μπακ του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πικραμένος που η ομάδα δεν του δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη με την Ντόρτμουντ, παρά την μεγάλη προσπάθεια.

Πικραμένος που η μεγάλη προσπάθεια του ΠΑΟΚ δεν απέφερε το ιδανικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ντόρτμουντ δήλωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου του βορρά είπε πως είναι δυσαρεστημένος απ’ την απώλεια δύο βαθμών, αλλά έδωσε σύνθημα για «υποχρεωτική» νίκη στο επόμενο εντός έδρας ματς με την Κράσνονταρ.

«Το σημαντικό είναι πως ήμασταν προετοιμασμένοι για το ματς. Δυστυχώς ατυχήσαμε στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Αν πριν το ματς λέγαμε για την ισοπαλία, ίσως να ήμασταν χαρούμενοι. Τώρα εγώ είμαι δυσαρεστημένος, που χάσαμε δύο βαθμούς… Περιορίσαμε την Ντόρτμουντ, όσο μπορείς να το κάνεις αυτό κόντρα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Στεναχωριέμαι που δεν νικήσαμε. Υπάρχει ένα ματς στις 22 του μήνα, στην έδρα μας με την Κράσνονταρ. Θα πρέπει υποχρεωτικά να το κερδίσουμε για να μπορούμε να μιλάμε για πρόκριση», είπε χαρακτηριστικά ο Τζαβέλλας στην κάμερα του OTE TV.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x