Europa League

Χιζιτσένκο: «Παράξενη κατάσταση»

Παράξενο χαρακτήρισε ο Σεργκέι Χιζνιτσένκο, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, το γεγονός πως η Σαχτέρ Καραγκάντι θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα.

Μόνο σε βίντεο γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίζουν οι παίκτες της Σαχτέρ Καραγκάντι, όπως δήλωσε ο Σεργκέι Χιζνιτσένκο στην συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής πρεμιέρας του Europa League.

Επίσης, ο ποδοσφαιριστής των Καζάκων τόνισε πως δεν έχουν αγωνιστεί ξανά σε άδειο γήπεδο και αυτό είναι μία τελείως παράξενη κατάσταση για εκείνους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σεργκέι Χιζνιτσένκο στη συνέντευξη Τύπου

Για την απουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ απ’ την Τούμπα:

«Για μας ίσως είναι πιο εύκολο να παίξουμε σε άδειο γήπεδο. Από την άλλη θα είναι μία παράξενη κατάσταση γιατί δεν έχω ξαναπαίξει σε άδειο γήπεδο».

Για το αγωνιστικό στιλ του «Δικεφάλου του Βορρά»:

«Εμείς έχουμε δει τα ματς του ΠΑΟΚ μόνο σε βίντεο και είναι δύσκολο να το κρίνεις έτσι. Πρέπει να τον αντιμετωπίσεις μέσα στο γήπεδο για να το νιώσεις»

Για την παρουσία της Σαχτέρ στο Europa League:

«Πρόκειται για ιστορικό γεγονός για τη χώρα μας, είμαστε οι πρώτοι που θα παίξουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στεναχωρηθήκαμε που δεν θα παίξουμε Champions League, γιατί είχαμε κερδίσει την Σέλτικ. Το ξεχάσαμε, όμως, όλοι έχουμε θέληση να παίξουμε στο Europa League. Αν δεν προκριθούμε, θα στεναχωρηθούμε, αλλά εδώ παίζουν ομάδες με μεγάλη εμπειρία, ας παίξουμε τα έξι ματς και θα δούμε».

Για το κούρεμά του και τι συμβολίζει:

«Δεν έχει σχέση με το ματς, είδα το σχέδιο από τον Μοχάμεντ Ζιντάν που λέει "καρδιά ίσον μπάλα"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x