Κύπελλο Ελλάδας

Athens Kallithea-Παναιτωλικός: Οι Αγρινιώτες το προβάδισμα στη μάχη του «Ελ Πάσο»

Athens Kallithea και Παναιτωλικός μονομαχούν στο «Ελ Πάσο» στη ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (15:00), με τους Αγρινιώτες να έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη στο πρώτο ματς με 3-2.

Με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανοίγει το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson! Η Athens Kallithea αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο «Ελ Πάσο» για το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «16» (15:00, CosmoteSport1, ραδιοφωνικά από bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και live ενημέρωση στο sport-fm.gr), με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη που πήραν με 3-2 στον πρώτο αγώνα.

Στο παιχνίδι δεν θα έχει VAR, ενώ ευχάριστο είναι το γεγονός ότι θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, μιας και οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στη Super League 2, η οποία δεν υπάγεται στην απαγόρευση που έχει επιβληθεί στα γήπεδα των ομάδων της Stoiximan Super League. Μάλιστα, ο αθηναϊκός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης αποκλειστικά από τα γραφεία της και όχι ηλεκτρονικά.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης την ομάδα που θα προκριθεί από το ΟΦΗ-Κηφισιά, εκεί όπου οι κρητικοί έχουν το πάνω χέρι μετά τη νίκη με 3-1 στο πρώτο ματς.

Η Athens Kallithea πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι, που αποτελεί ευκαιρία για μια μεγάλη διάκριση, με εξαιρετική ψυχολογία. Τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων ματς (τρεις νίκες, μια ισοπαλία), ενώ στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση πήρε το «τρίποντο» με τον Παναθηναικό Β’ με 3-0. Στο Νότιο Όμιλο της Super League 2 βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 30 πόντους, ενώ στον πρώτο αγώνα με τον Παναιτωλικό προηγήθηκε με 2-0, είχε πολύ καλή εικόνα και δεδομένα θα θέλει να διορθώσει τα λάθη στο τέλος, όπου δέχτηκε δυο γκολ και δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα για τη ρεβάνς.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, εκεί όπου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κότσαρη, Καινούργιο, Μουστακόπουλο, Περέιρα και στον διεθνή, Ουές, που βρίσκεται στο Ασιατικό Κύπελλο με την εθνική Συρίας.

Αναλυτικά, η αποστολή της Athens Kallithea: Αθανάσιος Πάντος, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Ανδρέας Σακελλιάδης, Μεχίας, Ρομαό, Γιώργος Μανθάτης, Μαρότα, Σπύρος Βλάχος, Γιάννης Τσιβελεκίδης, Ορέστης Τσιντώνης, Κωνσταντίνος Μπουλούλης, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Κωνσταντίνος Έντλουντ, Σίλβα, Γιάννης Λουκίνας, Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, Νεκούλ, Γκονζάλο Τόρες.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ του σκορ και να κάνει το βήμα για μια καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Στο πρώτο ραντεβού των δυο ομάδων στο Αγρίνιο παρότι έμεινε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα, έβγαλε αντίδραση, πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, εκ των οποίων τα δυο στο διάστημα 88’-90+1’.

Στο πρωτάθλημα είχε δύσκολο έργο με τον Άρη, γνωρίζοντας την ήττα με 4-0, ενώ είναι στην 11η θέση με 14 βαθμούς και το ερχόμενο Σάββατο δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο αν πάρει βαθμό ή βαθμούς θα ανασάνει ενόψει της συνέχειας.

Ο Γιάννης Πετράκης είδε τους τραυματίες, Μπαλντασάρα, Οικονόμου, να παραμένουν εκτός, ενώ κάτι αντίστοιχο για λόγους rotation συνέβη με τους Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδη και Σενγκέλια. Από την άλλη, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει τον Τσάβες, που είναι νέο μεταγραφικό απόκτημα, όπως και τον Μιχάλη Μπακάκη μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μπακάκης, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Κοντούρης, Νικολάου.

Πιθανές συνθέσεις:
Athens Kallithea (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης - Μπουλούλης, Μαρότα, Μεχίας, Μανθάτης - Σίλβα, Ματίγια - Βασιλόγιαννης, Κυνηγόπουλος, Τσιντώνης - Λουκίνας.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης - Μπ. Ντουάρτε, Στάγιτς, Μαλής - Μπελεβώνης, Χουάνπι, Ντίας, Τσιγγάρας, Μαυρίας - Βοΐλης, Πέδρο.

Διαιτητής: Ζαμπάλας
Βοηθοί: Μωϋσιάδης, Κόλλιας
4ος: Τσιμεντερίδης
VAR: -

Δείτε πώς είχε διαμορφωθεί το 3-2 του Παναιτωλικού επί της Athens Kallithea στο πρώτο παιχνίδι:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x