Κύπελλο Ελλάδας

Η εξήγηση πίσω από το υπέροχο στιγμιότυπο ανάμεσα σε Λοντίγκιν και Ποντένσε!

O Nτάνιελ Ποντένσε με τον Γιούρι Λοντίγκιν, χάρισαν το πιο όμορφο στιγμιότυπο του ντέρμπι με τον εξτρέμ του Ολυμπιακού να κάνει καζούρα στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού; Ποια είναι όμως η εξήγηση;

Με ήρωα του Γιούρι Λοντίγκιν και μοιραίους τους Ζοάο Καρβάλιο και Μαντί Καμαρά, ο Παναθηναϊκός απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!

Oι «πράσινοι» όποτε χρειάστηκαν τον έμπειρο τερματοφύλακα τους, ανταμείφθηκαν με τη ρώσικη «ρουλέτα» των πέναλτι να κρίνει το ματς όπου σε 16 εκτελέσεις συνολικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο αμυντικός χαφ από το Μάλι αστόχησαν για τους Πειραιώτες, την στιγμή που το μοναδικό χαμένο πέναλτι του Παναθηναϊκού, προήλθε από την απόκρουση του Πασχαλάκη σε σουτ του Μλαντένοβιτς.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ωστόσο, δυο πρώην συμπαίκτες ήρθαν αντιμέτωποι. Ο λόγος για τον Γιούρι Λοντίγκιν και τον Ντάνιελ Ποντένσε με τον δεύτερο να νικά από τα 11 βήματα τον ομογενή πορτιέρε κάνοντας του... καζούρα και χαρίζοντας το ωραιότερο στιγμιότυπο του ντέρμπι!




Οι δυο τους συνυπήρξαν στο Λιμάνι τη σεζόν 2018/19 και μάλιστα έχουν βρεθεί δυο φορές στην ίδια ενδεκάδα! Η πρώτη φορά ήταν στις 28 Φεβρουαρίου του 2019 όταν η Λαμία απέκλεισε τους «ερυθρόλευκους» στο Κύπελλο επικρατώντας 1-0 με τον Λοντίγκιν να υπερασπίζεται τότε την εστία του Ολυμπιακού και τον Ποντένσε να περνά ως αλλαγή στο ματς στο 56'.



Σχεδόν δυο μήνες αργότερα, η ομάδα του Πειραιά πήρε την «εκδίκηση» της από την αντίστοιχη της Φθιώτιδας, επικρατώντας 3-1 στο «Αθανάσιος Διάκος» με τον σημερινό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να βρίσκεται και πάλι στην εστία του Ολυμπιακού και τον Ποντένσε να είναι βασικός!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x