Κύπελλο Ελλάδας

Ο Αλμέιδα αναρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου αν… άκουσε καλά ότι δεν του έγινε ερώτηση για τη φάση του Ρόουζ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν έγινε ερώτηση, που να αφορά στο χέρι του Ρόουζ στο σουτ του Πόνσε και ο Ματίας Αλμέιδα δεν το άφησε ασχολίαστο.

Η ΑΕΚ φωνάζει για τη φάση του 105', στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης του επαναληπτικού Κυπέλλου για τη φάση των «16», στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όταν ο Πόνσε έκανε το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Ρόουζ μέσα στη μεγάλη περιοχή και τους «κιτρινόμαυρους» να διαμαρτύρονται, ζητώντας την εσχάτη των ποινών. Διαιτητής και VAR, ωστόσο, θεωρήσαν πως η μπάλα βρήκε αρχικά στα πλευρά του παίκτη του Άρη και στη συνέχεια στο χέρι στήριξης, καθώς έπεφτε.

Αυτό που λέει η ΑΕΚ και το τόνισε και μέσω X είναι πως «ο Πόνσε κάνει σουτ, ο Ρόουζ σταματά την μπάλα όχι με το χέρι στήριξης, αλλά με το άλλο, όμως διαιτητής και VAR αποφασίζουν να συνεχιστεί το παιχνίδι».

Ο Ματίας Αλμέιδα, λίγο αργότερα και αφού η Ένωση είχε αποκλειστεί, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και εκεί είδε πως δεν του έγινε ερώτηση από τους δημοσιογράφους για τη συγκεκριμένη φάση, με αποτέλεσμα να αναρωτηθεί. Χωρίς να σχολιάσει απολύτως τίποτα, έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο σχετικά με την απουσία ερώτησης για το χέρι του Ρόουζ λέγοντας: «Κάνατε κάποια ερώτηση για το πέναλτι; Α συγγνώμη, δεν ήξερα… Νόμιζα με ρωτήσατε για το πέναλτι». Και ύστερα αποχώρησε...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x