Κύπελλο Ελλάδας

Σαββόπουλος: «Ξόρκισε μια κατάρα ο Άρης - Υπάρχει ένα μεγάλο "πρέπει" από εδώ και πέρα»

Aκούστε το ρεπορτάζ του Άρη από τον Αλέξη Σαββόπουλο όπως το μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τη μεγάλη πρόκριση του Άρη στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρίνων» τόνισε ότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου, ξόρκισε μια κατάρα, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του Κουέστα ο οποίος εξιλεώθηκε με την εμφάνιση του, για το πολυσυζητημένο λάθος με τον Μπουχαλάκη το 2021.

Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Σαββόπουλος, υπογράμμισε ότι είναι μια «χρυσή» ευκαιρία για τον Άρη, να προχωρήσει στον θεσμό και να κατακτήσει το τρόπαιο μετά από 54 χρόνια και επιπλέον στάθηκε τόσο στις επικείμενες μεταγραφικές εξελίξεις τις οποίες πυροδοτεί η πρόκριση.

«Ξόρκισε μια κατάρα ο Άρης. Και δεν έκανε καλή εμφάνιση. Μέτρησαν οι εκτελέσεις των πέναλτι. Εξιλεώθηκε ο Κουέστα. Ζήτημα χρόνου να ανανεώσει για δυο ακόμη χρόνια. Θα γίνει ο μακροβιότερος ξένος στην ιστορία του Άρη. Βατός ο δρόμος για τον Άρη. Μεγάλη ευκαιρία πλέον. Υπάρχει ένα μεγάλο "πρέπει" από εδώ και πέρα. Θα φέρει μεταγραφικές εξελίξεις η πρόκριση. Οπωσδήποτε ένα φορ. Ο Μορόν φυλάσσει τον εαυτό του γιατί ορισμένες φορές φοβάται».

Τέλος ο Αλέξης Σαββόπουλος έκανε και μια αναφορά για στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τον Άρη, ώστε να μειώσει τη διαφορά από την 4η θέση στους δυο βαθμούς: «Χρυσή ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους δυο βαθμούς την Κυριακή!».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x