Κύπελλο Ελλάδας

Άρης-Νίκη Βόλου: Για το πρώτο βήμα οι «κίτρινοι», χωρίς άγχος οι φιλοξενούμενοι

Ο Άρης φιλοξενεί τη Νίκη Βόλου στην πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων με φόντο τα ημιτελικά του Κυπέλλου Betsson.

Άρης vs Νίκη Βόλου, πράξη πρώτη. Οι «κίτρινοι» υποδέχονται (Cosmotesport2, 18:00, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) την ομάδα της Μαγνησίας με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Betsson. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στον Βόλο στις 30/1, 19:00. Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και εφόσον μετά τους δύο αγώνες οι δύο ομάδες έχουν πετύχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον ΟΦΗ ή τον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι πάνε ξεκάθαρα με τον τίτλο του φαβορί να τους συνοδεύει σε αυτήν την αναμέτρηση και θέλουν να τον επιβεβαιώσουν από την πρώτη αναμέτρηση, ράβοντας μία καλή… προίκα ενόψει της ρεβάνς. Η εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό την Κυριακή, η οποία συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση, προσγείωσε μεν την ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία, ωστόσο, παραμένει σε καλή κατάσταση και δεν διαγράφονται τα καλά αποτελέσματα, τα οποία έχει φέρει το τελευταίο διάστημα. Με αποκορύφωμα την πρόκριση επί της ΑΕΚ στα πέναλτι στην προηγούμενη φάση.

Επέστρεψε νωρίτερα στη δράση ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο οποίος είχε χτυπήσει στον θώρακα στη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Εκτός είναι ο Λίντσεϊ Ρόουζ, ώστε να πάρει ανάσες, αλλά ο Νέβεν Τζούρασεκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και παραμένει νοκ άουτ για δεύτερο διαδοχικό ματς.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την έκπληξη στην προηγούμενη φάση, βγάζοντας νοκ άουτ τον Λεβαδειακό, επικρατώντας 1-0 στην εντός έδρας ρεβάνς, μετά το 1-1 στη Βοιωτία. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν αγωνίστηκε αυτήν την αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2 και το ματς με τον Λεβαδειακό είναι το αμέσως προηγούμενο, το οποίο έδωσαν.

Εκτός για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα είναι Πέττας και Μπαχανάκ, λόγω τραυματισμού, ο διεθνής Μιράντα και ο Μπουργάνης.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Ναά, Κυριακίδης, Κουτσιμπανάς, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Βουκελάτος, Πολίτης, Κρητικός, Λεονάρντο, Τζιώρας, Μπάλλας.

Πιθανές ενδεκάδες
Άρης (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης - Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Φεράρι - Ντουκουρέ, Βερστράτε - Παναγίδης, Φετφατζίδης, Σαβέριο - Ζαμόρα

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης - Κυριακίδης, Αναστασίου, Στίκας, Γαβριηλίδης - Πολίτης, Ανδρέου - Λεονάρντο, Τζιώρας, Κάσσος - Λίταινας

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Αχιλλέας Νίκζας (Λάριας)
4ος: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς)
VAR: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών), AVAR: Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x