Κύπελλο Ελλάδας

Άρης-Παναιτωλικός: Σφραγίζεται το εισιτήριο ή… ιστορική ανατροπή;

Ο Άρης στις 19:00 θα υποδεχθεί στο «Κλ. Βικελίδης» τον Παναιτωλικός, για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ημιτελικά… ώρα μηδέν! Σήμερα στις 19:00 ο Άρης θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό (Cosmote Sports, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr), στη μεταξύ τους ρεβάνς του 1-0 υπέρ των «κίτρινων» στο πρώτο ματς στο Αγρίνιο.

Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι τον ΠΑΟΚ και… περιμένει ήδη.

Στο πρώτο παιχνίδι, λοιπόν, όπως προείπαμε ο Άρης είχε επικρατήσει με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ του Φραν Βέλεθ, με τους «κίτρινους» να έχουν σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή, να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της για να πάρει το εισιτήριο του τελικού. Πήρε ψυχολογία μετά το 3-3 και τον τρόπο που ήρθε προ ημερών κόντρα στην ΑΕΚ και θέλει σήμερα να… τελειώσει τη δουλειά. Εφόσον, προκριθούν οι γηπεδούχοι σήμερα, τότε θα επιστρέψουν σε τελικό Κυπέλλου μετά το 2010, όταν και είχαν ηττηθεί με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα να αντιμετωπίσει και η αποστολή αποτελείται από τους: Κουέστα, Χουτεσιώτη, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδη, Παναγίδη, Αγοραστό.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός έχει γράψει ήδη ιστορία με την παρουσία του για πρώτη φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα του Αγρινίου θέλει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, στο οποίο μάλιστα είχε εμφανιστεί άκρως ανταγωνιστική και ίσως το τελικό αποτέλεσμα να την αδικεί. Ωστόσο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και να κάνει μια ιστορική ανατροπή, περνώντας για παρθενική φορά σε τελικό.

Ο Γιάννης Πετράκης πήγε στον Παναιτωλικό και άλλαξε ολόκληρη την εικόνα της ομάδας, την έχει κάνει ανταγωνιστική και παίζει ταυτόχρονα καλό ποδόσφαιρο. Στο πρωτάθλημα την 26η αγωνιστική ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Κηφισιά και βρίσκεται στη 12η θέση και στο +2 από τον τελευταίο ΠΑΣ Γιάννινα. Για τη σημερινή αναμέτρηση, ο Λιάβας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τένοντα και ο Μαλής ένιωθε πόνους στον τετρακέφαλο μετά από ένα χτύπημα στη σημερινή προπόνηση και έτσι έμειναν εκτός αποστολής. Όμοια, εκτός παραμένουν οι Μπαλντασάρα, Στεργιάκης, Μπακάκης και Μπάμποκ ενώ στη διάθεση του Πετράκη τέθηκε ο Ντίας.

Η αποστολή του Παναιτωλικού αποτελείται από τους: Καπίνο, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Κοντούρης, Νικολάου.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Άρης: Κουέστα - Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι - Νταρίντα, Ζουλ, Μανού Γκαρθία - Ζαμόρα, Μορόν, Σουλεϊμάνοφ.

Παναιτωλικός: Καπίνο – Μαυρίας, Μλάντεν, Οικονόμου, Μπρ. Ντουάρτε, Τορεχόν – Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης, Ντίας - Καρέλης, Ζοάο Πέδρο.

Διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου. Βοηθοί του θα είναι οι Ιορδάνης Απτόσογλου και Τρύφωνας Πετρόπουλος, στο VAR θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου με βοηθό τον Θανάση Κόλλια, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x