Κύπελλο Ελλάδας

Βερστράτε: «Έχουμε πολλά χρόνια να παίξουμε σε τελικό και το θέλουμε πολύ»

Στις σκέψεις του στο τελευταίο πέναλτι του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε ο Μπίργκερ Βερστράτε μετά την πρόκριση των «κίτρινων» επί της Ένωσης.

Ο Μπίργκερ Βερστράτε τόνισε πως οι παίκτες του Άρη ήταν προετοιμασμένοι κι έδειξαν χαρακτήρα στα πέναλτι κόντρα στην ΑΕΚ και στάθηκε στη θέληση όλων στην ομάδα να επιστρέψουν σε έναν τελικό μετά από 14 χρόνια.

Αναλυτικά:

Για το τι σκεφτόταν στο τελευταίο πέναλτι: «Δεν σκεφτόμουν τίποτα. Χθες στην προπόνηση εκτέλεσα τρία πέναλτι κι ευστόχησα σε όλα. Μου είπαν να εκτελέσω σήμερα και το έκανα».

Για τη σχετική προετοιμασία του Άρη στον τομέα των πέναλτι: «Όλοι ήμασταν προετοιμασμένοι για να φτάσουμε στα πέναλτι. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, όμως ο χαρακτήρας που δείξαμε ήταν απίστευτος. Είμαστε ‘πεινασμένοι’, ώστε να κατακτήσουμε το Κύπελλο για τους φιλάθλους μας».

Για το τι σημαίνει η πρόκριση: «Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Αποκλείσαμε μία μεγάλη ομάδα, όπως την ΑΕΚ, ξέρουμε ότι ο Άρης έχει πολλά χρόνια να φτάσει σε έναν τελικό και για αυτό τα δώσαμε όλα σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x