Κύπελλο Ελλάδας

Αλλάζουν οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου για να γίνουν με κόσμο!

Η ΕΠΟ θέλει τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson να διεξαχθούν στις 14 και 22 Φεβρουαρίου, ώστε να είναι ανοιχτά τα γήπεδα, αλλά περιμένει το πράσινο φως από την UEFA!

Παρότι τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ήταν να διεξαχθούν αμέσως, την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, όλα δείχνουν πως θα πάνε… λίγο παρακάτω, αρκεί να συμφωνήσει η UEFA!

Η ΕΠΟ, με αφορμή το γεγονός πως στις 12 του μήνα ανοίγουν τα γήπεδα, θέλει όλα τα ματς για τους «4» της διοργάνωσης να διεξαχθούν με κόσμο. Ως εκ τούτου, προσανατολίζεται να ορίσει τα παιχνίδια Τετάρτη 14 και Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου! Όπως προαναφέραμε, όμως, το θέμα περνάει και από την UEFA, διότι εκείνες τις ημερομηνίες υπάρχουν ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Για αυτό και από την ΕΠΟ θα τονίζουν στο σχετικό αίτημά τους ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν νωρίς το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η COSMOTE TV ήθελε οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών να γίνουν στις 7 Φεβρουαρίου, αλλά το γεγονός ότι θα διεξάγονταν πάλι χωρίς κόσμο αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x