Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Ματς χωρίς αύριο με τον Ατρόμητο - Θέλει πρόκριση για να πάει με ηρεμία στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε όσα μετέφερε από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM, ο Τάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει και της αυριανής κρίσιμης ρεβάνς με τον Ατρόμητο, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM, ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά ο ρεπόρτερ του σταθμού, αναφέρθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Φατίχ Τερίμ για το ματς, στην επιστροφή του Σένκεφελντ αλλά και του Παλάσιος, ενώ έκανε μια εκτίμηση για την ενδεκάδα, για την οποία όπως τόνισε παίζονται αρκετές θέσες.

«Πιστεύω θα πάρει χρόνο ο Παλάσιος. Αν όχι βασικός ως αλλαγή. Θα αποκλειστούν τέσσερις από τους 24. Δεδομένα θα είναι ο Κυριόπουλος μέσα γιατί είναι υποχρεωμένος. Και για αυτό παρότι πήρε σμερα Σένκεφελντ, δεν ξέρουμε τι θα γίνει και αν θα είναι μέσα

Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς στα άκρα. Έχω αίσθηση ότι θα επιστρέψει ο Λοντίγκιν. Ανοικτό για τα στόπερ. Αν θέλει να φρεσκάρει το κέντρο λογικά δεν θα παίξει ο Αράο. Τότε θα πάει με Ρούμπεν Τσέριν και Μπακασέτα ή Μπερνάρ. Θεωρώ ότι θα δούμε Αϊτόρ, ίσως και Γερεμέγεφ. Παίζονται πολλά για την ενδεκάδα».


Στη συνέχεια ο Τάσος Νικολογιάννης, τόνισε ότι σε περίπτωση πρόκρισης ο Παναθηναϊκός θα πάει με ηρεμία στο νέο κρίσιμο ντέρμπι, την Κυριακή στη Λεωφόρο κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει κάποια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής: «Η ψυχολογία δεν είναι και στα καλύτερα της. Προσπαθεί να τονώσει τους παίκτες ο Τερίμ. Αύριο δεν διορθώνεται τίποτα. Θα πονέσει πάρα πολύ ενδεχόμενος αποκλεισμός. Θα πάει με ηρεμία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αν προκριθεί. Καμία περίπτωση για προσθήκη της τελευταίας στιγμής.».



Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x