Κύπελλο Ελλάδας

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις προκρίσεις Παναθηναϊκού και Άρη κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις προκρίσεις Παναθηναϊκού και Άρη κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!

Μετά από δύο συγκλονιστικούς επαναληπτικούς, που αμφότεροι κρίθηκαν στα πέναλτι, Παναθηναϊκός και Άρης προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, το ματς οδηγήθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα», με τους «πράσινους» εκεί να πανηγυρίζουν μία μυθική πρόκριση, βλέποντας τον Μαντί Καμαρά να στέλνει την μπάλα ψηλά, άουτ, στο τελευταίο πέναλτι.

Νωρίτερα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η ΑΕΚ προηγήθηκε στο φινάλε του ημιχρόνου κόντρα στον Άρη, ο οποίος ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο, με το παιχνίδι να οδηγείται, τελικά, μετά το 1-1 και της παράτασης, επίσης στη «ρώσικη ρουλέτα». Εκεί ο Κουέστα κατέβασε ρολά και έστειλε στα προημιτελικά τους «κίτρινους», οι οποίοι «βλέπουν» τελικό μετά από 14 χρόνια!

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις προκρίσεις Παναθηναϊκού και Άρη κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!

Σχολιάζουν: Μιχάλης Τσόχος, Βαγγέλης Νεραντζιάς, Διονύσης Δεσύλλας, Ηρακλής Αντύπας, Κώστας Μιαούλης, Αντώνης Καρπετόπουλος.



Ακούστε και τα εξής σχόλια:

Τάσος Νικολογιάννης



Κώστας Νικολακόπουλος



Νίκος Αθανασίου



Μπάμπης Χριστόγλου



Γιώργος Τσακίρης



Κώστας Κετσετζόγλου

Παναθηναϊκός: Το… γλέντι στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης» μετά την πρόκριση Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Λοντίγκιν και ο απαρηγόρητος Καμαρά: Τα κλικ από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Η διαδικασία των πέναλτι και η εκτέλεση του Καμαρά άουτ που έστειλε τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά! Αθανασίου: «Πήρε μυθική πρόκριση ξεπερνώντας κόπωση και έλλειψη ενέργειας ο Παναθηναϊκός» Νικολογιάννης: «Μεγάλη πρόκριση με σφραγίδα Τερίμ για τον Παναθηναϊκό» Ήρωας Κουέστα, έστειλε τον Άρη στα προημιτελικά του Κυπέλλου! Αλμέιδα: «Ικανοποιημένος με τη συμπεριφορά των παικτών μου - Έτσι είναι το ποδόσφαιρο» Τσακίρης: «Δεν αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη - Συντριπτικά καλύτερη η ΑΕΚ» Η διαδικασία των πέναλτι που έστειλε τον Άρη στα προημιτελικά του Κυπέλλου και την ΑΕΚ εκτός συνέχειας Μάντζιος: «Δεν ξέρω αν μας το χρωστάει η ιστορία, αλλά θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο μέχρι τέλους»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x