Για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ενόψει Ολυμπιακού, αλλά και τα μεταγραφικά μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Για την αποστολή και τους Τσέριν, Τζούριτσιτς που έμειναν εκτός: «Ο Τσέριν και ο Τζούριτσιτς δεν πρόλαβαν. Ήταν αναμενόμενο γιατί αν πάθαιναν υποτροπή μπορεί να έμεναν ένα μήνα έξω. Είναι απαραίτητοι οι παίκτες αυτοί για τη συνέχεια. Εκτός είναι και ο Παλάσιος. Οι Τζούριτσιτς και Παλάσιος λογικά θα είναι έτοιμοι με ΠΑΟΚ και ο Τσέριν με τον Αστέρα Τρίπολης».

Για την πιθανή ενδεκάδα: «Οι επιλογές δεν είναι πολλές από τη μέση και μπροστά. Πιστεύω ότι δε θα πειράξει τον Αράο από την άμυνα. Δεν ξέρω αν θα βάλει Γεντβάι ή Σένκεφελντ. Δεξιά ο Βαγιαννίδης, αριστερά ο Χουάνκαρ. Στα χαφ ίσως έχουμε επιστροφή Ρούμπεν, με Βιλένα και Μπερνάρ. Μπροστά ο Βέρμπιτς, ο Σπόραρ και ένας εκ των Μαντσίνι, Αϊτόρ».

Στη συνέχεια, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε: «Ξέρουν όλοι τη σημασία του αγώνα στον Παναθηναϊκό. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος και κυρίως είναι ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όποια ομάδα περάσει θα έχει καλύτερη ψυχολογία στη συνέχεια. Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι το ματς αυτό μοιάζει με τελικό και πρέπει οπωσδήποτε να περάσουν. Ο Τερίμ θα επιζητήσει ξανά πίεση ψηλά όπως με την ΑΕΚ. Αυτή είναι η νοοτροπία του. Το θέμα είναι να δούμε τι ενέργεια θα βγάλει η ομάδα και θα πρέπει να έρθουν από τις αλλαγές παίκτες – φρέσκοι».

Για τις μεταγραφές: «Είναι σε εξέλιξη η περίπτωση του Βίκτορ Ούγκο και του τερματοφύλακα. Ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει σε στόχους. Γίνονται συγκεκριμένες συζητήσεις και ίσως υπάρχει αποτέλεσμα και μέσα στην εβδομάδα. Στόχος είναι και οι δυο υποθέσεις να κλείσουν το συντομότερο δυνατό. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει και χαφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x