Κύπελλο Ελλάδας

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει μία τίμια προσπάθεια και ό,τι βγει…»

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού αγώνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην αποψινή τεράστιας δυσκολίας αποστολή των Πειραιωτών στη ρεβάνς του 0-3 στη Φιλαδέλφεια από την «Ένωση», σχολίασε αυτό το οποίο πρέπει να κάνει και περιμένουμε από τον Ολυμπιακό είναι μία τίμια προσπάθεια, «γιατί όταν κάνεις μία τίμια προσπάθεια, το ποδόσφαιρο με κάποιο τρόπο θα σε ανταμείψει, με τις πιθανότητες να είναι συντριπτικά υπέρ της ΑΕΚ να περάσει στον τελικό».

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι Απρίλιο μήνα ξανά σε ημιτελικά για το Κύπελλο, το 2017, ο Ολυμπιακός είχε χάσει στο πρώτο ματς με 2-1 μέσα στο Καραϊσκάκη και ήταν μεγάλο φαβορί η ΑΕΚ να περάσει στον τελικό, αφού οι Πειραιώτες ήθελαν νίκη με 2-0 μέσα στο ΟΑΚΑ, και οι «ερυθρόλευκοι» ενώ το ματς πήγαινε στο 0-0 μέχρι το 80’, σκόραραν στο 82’ με τον Ρομαό και είχαν δοκάρι στο 90’ με τον Καρντόσο, φτάνοντας μία ανάσα από μία επική ανατροπή.

Τέλος, για την ενδεκάδα είπε ότι ο Ανιγκό δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, όμως εκτιμάται ότι θα είναι ο Τζολάκης κάτω από τα δοκάρια, ο Σισέ ή ο Ντόι στη θέση του Παπασταθόπουλου και ο Μπιέλ με τον Μπακαμπού στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x