Κύπελλο Ελλάδας

ΟΦΗ-Κηφισιά: Κυπελλική μάχη ενόψει... αλλαγών

ΟΦΗ και Κηφισιά κοντράρονται στις 17:30 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, έχοντας αμφότεροι μεγάλες αλλαγές μπροστά τους.

Δύο από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της Stoiximan Super League κοντράρονται στις 17:30 (Cosmote Sport 1 & bwinΣΠΟΡ FM 94,6) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, καθώς ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κηφισιά.

Οι Κρητικοί μπαίνουν στη μετά Νταμπράουσκας εποχή, με τον Πέδρο Καράβελα να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, την ώρα που και οι νεοφώτιστοι αναμένεται να παρουσιαστούν δίχως τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο τους,

Σημειώνεται πως αμφότεροι αντίπαλοι έχουν να νικήσουν από τις αρχές Οκτωβρίου, όταν οι μεν είχαν αποκλείσει τα Χανιά και οι δε τον Αχαρναϊκό για το Κύπελλο, ενώ νωρίτερα είχαν μείνει στο 0-0 για το πρωτάθλημα.

Αξίζει δε να υπενθυμιστεί ότι η Κηφισιά είχε αποκλείσει τον ΟΦΗ από τον συγκεκριμένο θεσμό το 2022, νικώντας 1-0 σε μονό ματς στην Καισαριανή.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δεν έχουν διαθέσιμους τους Πασαλίδη, Μπάκιτς, Θεοδοσουλάκη και Μοσκέρα, την ώρα που για την Κηφισιά, που δεν ανακοίνωσε αποστολή, δεδομένα εκτός θεωρούνται οι Σναϊντερλέν, Πέιος, Νίνης και Κωνσταντακόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως ο νικητής των διπλών αναμετρήσεων θα κοντραριστεί με Παναιτωλικό ή Athens Kallithea στην επόμενη φάση.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Λάρσον, Νέιρα, Μεγιάδο, Θοράρινσον, Τοράλ, Φελίπε, Ντίκο

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν, Λαντρ, Λούμορ, Αντούνες, Ιπαλίμπο, Μπιφουμά, Ίλιεφ, Αντερέγκεν, Οζέγκοβιτς

Διαιτητής: Τσακαλίδης
Βοηθοί: Νικολαΐδης, Μωϋσιάδης,
4ος: Ματσούκας
VAR: Διαμαντόπουλος, Σαμοΐλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x