Κύπελλο Ελλάδας

Οι «μαχητές» του ΠΑΟΚ

Όπως είναι τα πράγματα, η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι η «μητέρα των μαχών» φέτος για τον ΠΑΟΚ. Κι ευτυχώς για τον «δικέφαλο του Βορρά», μπορεί να πάει με όλα τα όπλα του σε αυτήν.

Οι παίκτες που θ’ αναλάβουν την πιο δύσκολη φετινή αποστολή του ΠΑΟΚ -αυτή της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου- έγιναν γνωστοί τη Μεγάλη Δευτέρα.

Μετά το διαδικαστικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και το εκτεταμένο rotation που έγινε σε αυτό, η προσοχή όλων στον «δικέφαλο του Βορρά»… δεν στρέφεται στην κρίσιμη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Διότι ήταν ήδη στραμμένη εκεί!

Πέρα απ’ αυτό όμως, το θετικό για τους Θεσσαλονικείς είναι ότι θα πάνε «φρέσκοι» και σχεδόν πάνοπλοι στο μεγάλο μεθαυριανό ματς. Διότι πέραν του Μαντούρο (ο τραυματισμός του οποίου στον αχίλλειο τένοντα θα τον κρατήσει έξω και από τα πλέι-οφ) ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε την πολυτέλεια να διαλέξει την καλύτερη δυνατή αποστολή.

Μετά λοιπόν την προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία (όπου εκείνοι που αγωνίστηκαν την Κυριακή έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι επικεντρώθηκαν στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με τον Ολυμπιακό) ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» για το μεθαυριανό ματς.

Με απόντες λοιπόν (για λόγους τακτικής) τους Χούσεν, Μάρτενς, Ολίσε, Νίνη, Γεωργιάδη και Κατσικά, αυτοί είναι αναλυτικά οι εξής: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x