Κύπελλο Ελλάδας

Όλα ανοιχτά για την πρόκριση

Ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας άφησαν οι αναμετρήσεις της Παρασκευής, με Ηρακλή και Απόλλωνα Σμύρνης να παίρνουν –πάντως- μικρό προβάδισμα.

Ο Ηρακλής ήταν η μόνη ομάδα που κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης στα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Πορτουλίδης και οδήγησε και στην αποβολή του τερματοφύλακα της Λαμίας, Γεωργίου, ο «Γηραιός» επικράτησε 1-0. Το γκολ που σημείωσε από τη «βούλα» ο Περόνε στο 41’ δίνει προβάδισμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ενόψει της ρεβάνς.

Σε θέση ισχύος βρέθηκε και ο Απόλλωνας Σμύρνης αν και τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Καλλιθέα. Η «ελαφρά ταξιαρχία» βρέθηκε πίσω στο σκορ από τέρμα του Μπριλάκη στο 38’, όμως εννέα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο Ανγκούλο διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στα άλλα δύο ματς που διεξήχθησαν σήμερα τα δίχτυα πέρασαν ένα… ήσυχο απόγευμα, αφού τόσο το Αχαρναϊκός-Φωστήρας, όσο και στο Αιγινιακός-Αγροτικός Αστέρας το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Αχαρναϊκός-Φωστήρας 0-0

Αιγινιακός-Αγροτικός Αστέρας 0-0

Καλλιθέα-Απόλλων Σμύρνης 1-1
(38’ Μπριλάκης – 81’ Ανγκούλο)

Ηρακλής-Λαμία 1-0
(45’ πεν. Περόνε)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x