Κύπελλο Ελλάδας

Οι πανηγυρισμοί του Τούρκου σπίκερ στο χαμένο πέναλτι του Καμαρά και την πρόκριση του Παναθηναϊκού!

Ο Τούρκος σπίκερ που περιέγραψε το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για την πρόκριση των «πράσινων» στην επόμενη φάση του θεσμού!

Το βράδυ της Τετάρτης (17/01), ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, λυγίζοντας τον Ολυμπιακό στα πέναλτι (7-6) μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όπως είναι λογικό, η επιτυχία αυτή επί του «αιώνιου» αντιπάλου πανηγυρίστηκε δεόντως από τον οργανισμό και τους φιλάθλους του «τριφυλλιού», πολλοί εκ των οποίων βρέθηκαν τα ξημερώματα στον Πύργο των Αθηνών προκειμένου να αποθεώσουν την αποστολή της ομάδας και τους παίκτες του Φατίχ Τερίμ!

Βέβαια, οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν ήταν οι μόνοι που γιόρτασαν την πρόκριση των «πράσινων», αφού το ίδιο έπραξε και ο σπίκερ που μετέδωσε τον αγώνα για λογαριασμό της τουρκικής τηλεόρασης!

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο Τούρκος δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για το χαμένο πέναλτι του Μαντί Καμαρά και την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του θεσμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x