Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο αλλά και τις μεταγραφές, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ, αρχικά μίλησε για τον Τάσο Μπακασέτα και τον Βίτορ Ούγκο, οι οποίοι έδειξαν έτοιμοι στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, ενώ σχολίασε και το πόσο σημαντική είναι η απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής για το «τριφύλλι». Eπιπλέον έκανε την εκτίμηση του για την ενδεκάδα κόντρα στους Περιστεριώτες, λέγοντας ότι ίσως δούμε στην κορυφή της επίθεσης τον Μπακασέτα ή τον Τζούριτσιτς, παρά την επιστροφή του Ιωαννίδη στην αποστολή: «Έδειξαν απόλυτα έτοιμοι Ούγκο και Μπακασέτας για Ατρόμητο. Περισσότερο στοχεύει να είναι έτοιμος για Τούμπα ο Ιωαννίδης. Να είναι στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί για λίγο υπάρχουν κάποιες πιθανότητες. Πιο πιθανό με Τζούριτσιτς ή Μπακασέτα σέντερ φορ.»

Για τον Τάσο Μπακασέτα ανέφερε: «Απόλυτα ικανοποιημένος ο Μπακασέτας για τη μεταγραφή. Τεράστια προσωπικότητα. Λείπει από τα αποδυτήρια αυτή η ηγετική φυσιογνωμία. Μεγάλο κέρδος για τον Παναθηναϊκό. Είναι καταπληκτικό και καλλιεργημένο παιδί. Δίνει πάντα το σωστό παράδειγμα ακόμη και στις δηλώσεις του.».

Tέλος ο Τάσος Νικολογίαννης αναφέρθηκε στον Νεμάνια Μαξίμοβιτς αλλά και στο ενδεχόμενο μιας μεταγραφής ακόμη: «Κάνει προσπάθειες για Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός. Το επόμενο διήμερο η ξεκάθαρη εικόνα. Μικρό παράθυρο για εξτρέμ.»

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x