Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ίσως σχήμα με επιθετικό τον Τζούριτσιτς - Μέχρι Παρασκευή κρίνεται του Μαξίμοβιτς»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Αθανασίου.

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει του σημερινού αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των πράσινων υπογράμμισε ότι είναι δεδομένες οι αλλαγές στην 11άδα της ομάδας, η οποία είναι ξεκάθαρα «γρίφος».

«Εκτιμώ ότι θα έχει τουλάχιστον 4-5 αλλαγές στην 11άδα του ο Παναθηναϊκός» ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου ο οποίος εκτίμησε ότι ενδεχομένως στην κορυφή της επίθεσης να ξεκινήσει ο Τζούριτσιτς λαμβάνοντας υπόψη τα καλά «τελειώματα» των φάσεων που έχει ο Σέρβος. Πρόσθεσε, τέλος, ότι ίσως να γίνει και μια αλλαγή στο κέντρο της άμυνας με τους Σένκεφελντ ή Ακαϊντίν θα έχουν πιθανότητες να πάρουν θέση βασικού.

Από εκεί και πέρα στα μεταγραφικά, και στο ζήτημα του Μαξίμοβιτς επεσήμανε ότι Παναθηναϊκός και Χετάφε είναι σε διαπραγματεύσεις, με τις πιθανότητες να παραμένουν στο 50-50, εκτιμώντας ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το εάν ο Σέρβος μέσος θα ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι ή από τώρα.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x