Κύπελλο Ελλάδας

Περέιρα: «Σοβαροί και με ποιότητα»

Ο Βίτορ Περέιρα ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού μετά τη νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Τα εύσημα στους παίκτες του για τη σοβαρότητα που έδειξαν στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου νικώντας με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη ήταν ο Βίτορ Περέιρα.

«Είμαι ικανοποιημένος. Γνωρίζαμε πως το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο, καθώς πρόκειται για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ήμασταν σοβαροί, οργανωμένοι και παίξαμε με ποιότητα. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος», δήλωσε στον OTE TV ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού και στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου. Όταν είσαι στα ημιτελικά μπορεί να συμβούν εκπλήξεις στον συγκεκριμένο θεσμό. Εμείς δεν επιτρέψαμε έκπληξη, γιατί αντιμετωπίσαμε το ματς με σοβαρότητα, ήμασταν συγκεντρωμένοι και αντιμετωπίσαμε με προσοχή όλες τις επιθέσεις του Απόλλωνα. Είμαστε ικανοποιημένοι για την εμφάνισή μας, αλλά κυρίως για το ότι πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα μετά από μία άσχημη βραδιά που είχαμε την Κυριακή στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x