Κύπελλο Ελλάδας

Πετράκης: «Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι - Νιώθω περηφάνια για αυτά τα παιδιά που φτάσαμε μέχρι εδώ»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη μετά την «λευκή» ισοπαλία του Παναιτωλικού με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και τον αποκλεισμό της ομάδας του Αγρινίου από τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Παναιτωλικός πάλεψε το βράδυ της Τετάρτης (06/03) στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, ωστόσο, η ομάδα του Αγρινίου έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία και σε συνδυασμό με την ήττα 1-0 του πρώτου αγώνα, δεν μπόρεσε να γράψει ιστορία και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικό της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, στάθηκε στο ανταγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε ο σύλλογός του, τονίζοντας πως ουσιαστικά η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς. Παράλληλα, εξέφρασε την περηφάνεια που νιώθει για τους παίκτες του που έφτασαν έως εδώ, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη στήριξή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

«Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά και με τη βοήθεια του κόσμου είχε κάποιες προϋποθέσεις, αλλά όσο περνούσε η ώρα ισορροπήσαμε. Είχαμε κι εμείς τις στιγμές μας, στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ πως ήμασταν πολύ καλύτεροι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ για να πάμε στην παράταση. Στη φάση του Ντουάρτε η μπάλα πέρασε μισό μέτρο από το τέρμα.

Πιστεύω πως η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι, όπου και εκεί θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η προσπάθεια που κάναμε και η πορεία μας στο Κύπελλο ήταν πολύ μεγάλη, ήμασταν ένας πολύ ανταγωνιστικός αντίπαλος και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε και ήρθε εδώ. Νιώθουμε περηφάνια για αυτά τα παιδιά, αυτό το παιχνίδι όμως τελείωσε. Να χαρούμε που φτάσαμε ως εδώ, αλλά τα σπουδαία για μας είναι με το πρωτάθλημα. Έχουμε άλλα επτά παιχνίδια, θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια που κάναμε. Συνεχίζουμε και προσηλωνόμαστε 100% στο στόχο του πρωταθλήματος».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x