Κύπελλο Ελλάδας

Σ. Θεοδωρίδης: «Εγώ ήθελα τον ΠΑΟΚ στον τελικό»

Σχεδόν βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης που τόνισε ότι ήθελε για αντίπαλο των «ερυθρολεύκων» τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την δεύτερη νίκη επί του Πανθρακικού και ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος του αγώνα, εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Επιπλέον, στάθηκε στην διαιτησία του αγώνα της Κυριακής στην Κομοτηνή ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να γινόταν ένας τελικός Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

«Ο Ολυμπιακός απόψε ήθελε να πάρει το ματς και το κατάφερε, με “σβηστές μηχανές”. Προκρίθηκε στον τελικό με δύο νίκες και μάλιστα απόψε αντιμετώπισε και μία πολύ κακή διαιτησία, η οποία με τα σφυρίγματά της επέτρεψε τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα προς τους ποδοσφαιριστές μας από εκείνους του Πανθρακικού», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή. Εμείς θα τον αντιμετωπίσουμε στον τελικό, με μόνο στόχο να πάρουμε το Κύπελλο, το οποίο θέλουμε όλοι. Και θα το πάρουμε. Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε χθες και απέκλεισε τον ΠΑΟΚ δίκαια, αλλά εγώ στον τελικό θα ήθελα τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x