Κύπελλο Ελλάδας

Τερίμ: «Ο Μπακασέτας είναι καλός παίκτης, ευχαριστούμε τον πρόεδρο - Ήταν περίεργη βραδιά, αλλά χαιρόμαστε»

Οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού για το Κύπελλο Betsson.

Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία πρόκριση, αφού λύγισε τον Ολυμπιακό στα πέναλτι και πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Betsson.

Mετά το ματς, ο Φατίχ Τερίμ μίλησε για το ευτυχές αποτέλεσμα και συνεχάρη πάλι τους παίκτες του για τη μάχη που έδωσαν, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε μεταγραφή στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρόκριση επί του Ολυμπιακού: «Όπως και να έπαιξαν οι παίκτες είμαι ευχαριστημένος από τη μάχη που έδωσαν. Είναι σπάνιο αυτό. Να παίζουμε με τόσες ελλείψεις. Ήταν πολύ περίεργη βραδιά αλλά χαιρόμαστε. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και στον πρώτο αγώνα και με την ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό το να βρούμε αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά μας δυναμώνουν ψυχολογικά. Παίξαμε σερί ντέρμπι. Δεν ξέρω (σ.σ. για το πόσοι θα είναι διαθέσιμοι). Θα δούμε αύριο εάν θα κάνουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό Β'. Αύριο θα τα ανακοινώσουμε με σιγουριά».

Για τον Μπακασέτα: «Ο Μπακασέτας είναι καλός παίκτης. Σημαντικός. Ελπίζω να φτάσουμε σε θετική κατάληξη. Χωρίς την υπογραφή ίσως να μην είναι τόσο καλό να το σχολιάσουμε. Ευχαριστούμε τον πρόεδρό μας για τις κινήσεις που κάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x