Κύπελλο Ελλάδας

Τερίμ: «Χαρούμενος που δώσαμε στον κόσμο αυτήν τη νίκη - Τεράστιο σεβασμό στους παίκτες για τη μάχη»

Οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στα πέναλτι.

Μετά από ένα ματς… γκραν γκινιόλ, που τα είχε όλα εκτός από γκολ στην κανονική του διάρκεια (0-0), ο Παναθηναϊκός αποδείχτηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει αφού απέκλεισε τον Ολυμπιακό στην διαδικασία των πέναλτι με 7-6 και εξασφάλισε την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Μετά την αναμέτρηση, ο Φατίχ Τερίμ συνεχάρη τους παίκτες του για το μεγάλο πάθος που επέδειξαν παρά τους τραυματισμούς και την κούραση, ενώ εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση από την εμφάνιση των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Άψογος αγώνας και από τις δυο πλευρές, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πολύ ευτυχισμένος που κερδίσαμε εμείς στο τέλος και είναι ωραίο που περάσαμε στην επόμενη φάση. Βάλαμε σε διαφορετικές θέσεις παίκτες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πολύ χαρούμενος που δώσαμε στον κόσμο αυτή τη νίκη. Τεράστιο σεβασμό στους παίκτες για τη μάχη που έδωσαν.

Ήρθε μια στιγμή που οι παίκτες ήθελαν να βγουν έξω, είχαν ενοχλήσεις, είπαμε να κάνουμε υπομονή και να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες που είχαμε. Από μάχη δεν χάσαμε τίποτα, δεν είναι τόσο εύκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό, ήταν σαν τελικός και είδαμε κάποιους παίκτες να παίζουν σε διαφορετική θέση. Θέλω να απολαμβάνω απλά ότι περάσαμε στην επόμενη φάση».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x