Κύπελλο Ελλάδας

Την Τετάρτη η σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου

Την προσεχή Τετάρτη, στη σύσκεψη που προγραμματίστηκε, θα ξεκαθαρίσει (;) το τοπίο για τον τελικό του Κυπέλλου Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Την ερχόμενη Τετάρτη (13/3) θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη σύσκεψη για την έδρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, δηλαδή πέρα από τις δύο ομάδες και την ΕΠΟ, η αστυνομία αλλά ίσως ακόμη και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ενώ λέγεται ότι πιθανώς να κληθεί και ο Αχιλλέας Μπέος ως Δήμαρχος Βόλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός είχε ως πρώτη επιλογή να διεξαχθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ με πολύ κόσμο (όπως το 2010, όταν είχαν βρεθεί-σχεδόν μοιρασμένοι-περίπου 60.000 φίλαθλοι στις κερκίδες), ωστόσο η πλευρά του Άρη ήταν κάθετα αντίθετη αντιπροτείνοντας AEL FC Arena ή Τούμπα, επιλογές που επίσης δεν... προχωρούν, η μεν επειδή το γήπεδο δεν είναι αυτή τη στιγμή σε καλή κατάσταση, η δε γιατί έχει ενστάσεις ο ΠΑΟΚ.

Η ομοσπονδία φέρεται να επιθυμεί να τηρηθεί η προκήρυξη και ο τελικός να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό με κόσμο, ωστόσο ο Αχιλλέας Μπέος μέχρι πρότινος δεν δεχόταν να γίνει ο τελικός στο γήπεδο του Βόλου, παρά μόνο κεκλεισμένων των θυρών. Πάντως και οι δύο ομάδες είναι σαφείς πως δεν θέλουν να στερήσουν από τους φιλάθλους τους τη δυνατότητα να δουν τον τελικό, συνεπώς απορρίπτουν οποιαδήποτε λύση προϋποθέτει κλειστές κερκίδες ή έστω ελάχιστα εισιτήρια εκατέρωθεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x